Over ons

Joggingclub Waregem bestaat reeds sinds 1988 en organiseerde in de loop der jaren tal van activiteiten. Wij zijn een groep recreatieve joggers die samen op donderdagavond om 18u30 een oefensessie houden op de Waregemse joggingpiste in de Zuiderlaan. Iedereen is welkom, van beginnende tot geoefende jogger en jogster. Wij lopen 5 ronden samen op een traag tempo waarna iedereen naar eigen dunken verder loopt. Heb dus geen schrik om samen met ons eens te proberen.

Op dinsdagavond om 18u30 start de opwarming voor de training op de tartanpiste. Vanaf 19u worden er dan verschillende intervals in groep getraind. De niet intervallers lopen op de joggingpiste op eigen tempo. Deze trainingen vinden iedere week plaats behalve in de periode tussen 1 juli en 15 augustus (omwille van verlof).

De club wordt geleid door het dagelijks bestuur dat is samengesteld uit de voorzitter, de secretaris, de penningmeester en drie bestuursleden.

Het bestuur komt maandelijks samen. Een paar keer per jaar is er een algemene vergadering.

Ieder jaar wordt een activiteitenkalender samengesteld.

Zo staan er onder meer een aantal wedstrijden en ontbijtjoggings op het programma. Ook vindt er één maal per jaar een nieuwjaarsfeest plaats.

Zin om eens te proberen kom gerust af naar de uitbreiding op donderdag om 18u30 en spreek ons aan. Je kunt ons herkennen aan onze flashy uitrusting. Wil je echter onmiddellijk lid worden stort dan 15€ op BE73 4682 2233 3160 op naam van JCW Waregem, Hoogmolenwegel, 28 8790 Waregem met vermelding van je naam en geboortedatum. In veel gevallen kun je dit bedrag terug krijgen via je ziekenfonds. Onze secretaris bezorgt je na betaling de nodige formulieren.

Om deel te nemen aan wedstrijden waarvan het inschrijvingsgeld betaald wordt door de club moet er gelopen worden in de clubkledij en moet je minstens 6 maanden lid zijn van de club. De prijzen van de kledij vind je onder de rubriek kledij.

Wil je enkel bijkomende inlichtingen stuur ons dan een mailtje.

contact

Contact

Joggingclub Waregem Hoogmolenwegel 28
Waregem
056 61 48 49
BE18 1030 7387 4965
joggingclubwaregem@gmail.com