Sponsortochten

JCW stippelt, in samenwerking met Waregem Sport, in de periode tussen 20 februari en 25 april 2021 op het grondgebied van Groot Waregem in totaal 10 routes uit. Er worden door JCW telkens 2 verschillende routes uitgepijld die gedurende een periode van 9 dagen zullen kunnen gelopen worden. Alle inwoners van Waregem (en ook daarbuiten natuurlijk) kunnen één van de vooraf uitgestippelde routes gedurende die periode lopen of wandelen mits naleving van de Coronamaatregelen en het verkeersreglement.
Ben je (nog) geen lid van JCW en wil je deelnemen aan één van de sponsortochten EN verzekerd zijn tegen lichamelijke schade, het kan: registreer je via dit formulier.
Ben je lid van JCW schrijf dan in in via dit formulier.
 
Elke route zal gekoppeld worden aan één van onze hoofdsponsors. Op de routes zullen houtkleurige (met daarop "JCW") of rode pijltjes geplaatst worden telkens er mogelijks twijfel bestaat over de te volgen weg. Zo komt er bij iedere splitiing een pijl. Indien er geen splitsing is dan kan de loper of wandelaar zijn weg rechtdoor vervolgen. Op sommige pijltjes zullen ook publiciteitsbordjes worden geplaatst van de sponsor aan wie de route werd gekoppeld. 
De informatie van de routes zal telkens in de loop van de week vooraf  gebeuren. De start en aankomst van iedere route wordt aangeduid via een doek van JCW.
 
Bewegwijzering:
  
Volgende routes staan op de planning:
 
De Bouwonderneming Deleersnyder routes hebben start en aankomst aan het begin van de joggingpiste aan de expo te Waregem (Zuiderlaan recht tegenover het voetbalstadion).
Route 1: +/- 5,5 km (parcours) (gpx.bestand)
Route 2: +/- 16 km (parcours) (gpx. bestand)
Zij zullen aangeduid worden met pijltjes en sponsorbordjes vanaf zaterdag 20 februari tot en met zondag 28 februari 2021.
 
De Schilderwerken Tony Dierick routes hebben start en aankomst aan de Kerk in Nieuwenhove ( Platanenlaan, 8790 Waregem).
Route 1: +/- 5km (parcours) (gpx.bestand)
Route 2: +/- 10km (parcours) (gpx.bestand)
Zij zullen aangeduid worden met pijltjes en sponsorbordjes vanaf zaterdag 6 maart tot en met zondag 14 maart 2021.
 
De ProRental routes hebben start en aankomst aan de kerk van het Gaverke.
Route 1: +/- 7km (parcours) (gpx.bestand)
Route 2: +/- 18km (parcours(gpx. bestand)
Zij zullen worden aangeduid met pijltjes en sponsorbordjes vanaf zaterdag 20 maart tot en met zondag 28 maart 2021.
 
De Timmerwerken Brecht Neyrinck routes hebben start en aankomst aan het sportcomplex in Desselgem, Georges Coornaertdreef. 
Route 1: +/- 8,5km (parcours) (gpx.bestand)
Route 2: +/- 12,5km (parcours) (gpx.bestand)
Zij zullen worden aangeduid met pijltjes en sponsorbordjesvanaf zaterdag 3 april tot en met zondag 11 april 2021.
 
De MatCars routes hebben start en aankomst aan de kerk in Beveren-Leie
Route 1: +/- 5,5km (parcours) (gpx.bestand)
Route 2: +/- 11,5 km (parcours) (gpx.bestand)
Zij zullen worden aangeduid met pijltjes en sponsorbordjes vanaf zaterdag 17 april tot en met zondag 25 april 2021.
 

JCW wenst iedere deelnemer veel loop-en wandelplezier !!  Mocht je na je loopje goesting hebben om lid te worden van onze club, aarzel dan niet je in te schrijven via dit formulier. Succes !!

 
 
 

Contact

Joggingclub Waregem Hoogmolenwegel 28
Waregem
056 61 48 49
BE18 1030 7387 4965
joggingclubwaregem@gmail.com